Перголите - живот на открито

Красивият вътрешен двор и градина не само привличат вниманието, но и са идеално място за почивка и отдих. Перголите са гъвкава система, създаваща стилна външна атмосфера и задоволяваща и най-високите изисквания на дизайнери и архитекти. С изчистени линии и модерен дизайн, тези подвижни покривни съоръжения са въплащение на релаксация, позволяващи да се слеете с природата и насладите на прекрасния пейзаж през всички сезони на годината.

Изработени от прахово боядисни алуминиеви профили с покривна част от PVC плат (Blackout) или алуминиеви ламели, те са изключително издръжливи на вятър, дъжд и сняг и служат за покриване на огромни жилищни и търговски площи.

Перголи с ламели

Времето вече не е проблем. Перголите с алуминиеви ламели са добре проектиран подвижен покрив, който може функционално да се използва 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Те са съчетание на естествена вентилация и осветление и стабилна защита от слънце, вятър и валежи. Благодарение на изолационните ламели с регулируемо движение и завъртане, може да си осигурите желания климат.

  • Стабилна конструкция, изработена от алуминиеви профили с възможност да се монтира върху метални, алуминиеви или стоманени горещо поцинковани колони;
  • Покривна част – алуминиеви ламели (въртящи и прибиращи)
  • Управляващият механизъм е разположено в носещите ролкови водачи;
  • Висока издръжливост на вятър, дъжди и сняг; Задвижване – ръчно или с автоматика Somfy
  • Стартно боядисване на конструкцията бяло RAL1015 и RAL9016;
  • Възможност за добавяне на допълнителни странични заграждения /ветрозащити/ и вертикални тенти;
  • Наклон – минимум 15%
  • Натоварване на сняг – 120кг./кв.м

Пергола с въртящи ламели – може да се регулира от 0 ° (затворена позиция) до завъртане от 90º (отворена позиция) с ръчен механизъм или с електродвигател, което позволява контролиране нивото на директна слънчева светлина и климатична вентилация и осигурява защита от лошо време и снеговалежи.

Пергола с прибиращи ламели – движението може да се регулира от затворено положение, междинни отворени позиции до изцяло отворено положение, както и завъртане до 90º (отворена позиция), което позволява контролирано засенчване и вентилация и осигурява защита от лошо време и снеговалежи. Задвижването е изцяло автоматизирано.

 

Ценa по запитване