Начин на работа

Тентите са чудесен начин да добавите нов архитектурен елемент на Вашата сграда, без да прави никакви значителни реконструкции.
Нашата роля е да консултираме клиентите и заедно да намерим най-добрите решения, съобразени с техните изисквания и ситуация и да осигурим най-кратки срокове за изпълнение.

Начин на работа:

 1. Информация: Можете да посетите производствената ни база в град София, кв. Илиянци, ул. Жасмин №15; да получите консултация или да заявите оглед по телефон (0898513694; 0876535659; 0879535659; 0895681425) или e-mail (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.) от цялата страната. Фирмата ни разполага с представители във всички райони на България.
 2. Избор: Нашите специалисти ще се свържат с вас – за оглед и уточняване на размери в удобно време. Заедно ще обсъдите желаните продукти и услуги и ще поставите целите и сроковете за осъществяване на поръчката.

       При избора на съоражение трябва да имате предвид:

 • Изложение на обекта;
 • Модел на съоръжението;
 • Вид и качество на плата;
 • Задвижване:
  • Ръчно – с редуктор и манивела, които могат да се монтират от ляво или отдясно, взависимост от изискванията на клиента;
  • Автоматично - чрез ел. двигател Somfy с бутон или дистанционно управление и допълнителни сензори за слънце, вятър и осветеност за по-голямо удобство и комфорт.
 1. Плащане: При потвърждаване на офертата се пристъпва към подписване на договор и авансово плащане. Останалата сума се заплаща след извършване на монтажа или изпращане на стоката. Плащанията се извъшват по банков път.
 2. Доставка и монтаж: Ние ще се свържем с вас, за да уговорим доставка и монтаж в удобно време. Когато монтажът не е от страна на Про Тент Систем ЕООД, стоката се получава от нашите бази в София или се изпраща по куриер до посочен от Вас адрес за сметка на получателя. 

       Моля проверявайте в присъствието на куриера състоянието на стоката, която получавате!

 1. Гаранция:

- 5 години фабрична гаранция за акрилен плат Dickson;
- 2 години фабрична гаранция за PVC плат Blackout;
- 5 години фабрична гаранция за автоматизация Somfy;
- 3 години за перголи;
- 2 години за сенници;
- 1 години за ветрозащити, шатри и покривала.

Гаранцията важи само при монтаж на съоръженията от страна на Про Тент Систем ЕООД!

 1. Следгаранционно обслужване!